Her stikker han av med bruden

Denne hesten nektet å stå modell og tok beina fatt med en gang bruden var på plass.

Det var ikke snakk om at denne hesten skulle finne seg i å være modell. Å nei, det var for mye å be om, så da bruden var på plass tok hingsten beina fatt og stakk av med hele kjerringa.

Foto: JH Photo

Men fotografen la ikke fra seg kameraet av den grunn og knipset litt av et blinkskudd i det både brudekjole og bukett var på vei opp i lufta.

– Dette er det villeste som har skjedd meg på en fotoshoot, skrev fotografen under videoen da han publiserte den på nett.

Den spreke bryllupsfotograferingen foregikk på en strand i South Carolina, USA, og havner ikke i glemmeboken med det første.

– Bruden sa «man lever bare én gang» og bestemte seg for å bli fotografert på toppen av en hest. Jeg er ikke så glad i store dyr, men sa meg villig til å fotografere. Det som skjedde er jo bare helt sykt, forteller den noe skrekkslagne fotografen som og fanget det hele med dronekamera.

Bruden kom heldigvis uskadd fra hendelsen og har nå en meget god historie å fortelle barn og barnebarn – med bildebevis!

Det skulle være det perfekte brude­bil­det - så går det galt

Det er ikke første gang i bryllupshistorien at en fotoshoot har gått galt. Bare se hvordan det gikk da dette brudefølget stilte seg pent på rekke på den gamle brygga:

Videoene folk snakker om