Her møter hun seg selv som tenåring – i 20 år gammel skoleoppgave

Læreren ba henne om å skrive et ti sider langt brev til seg selv. 20 år senere står han på trappen hennes med brevet i hånden.

Flyselskapet WestJet har denne høsten fortalt flere utrolige historier for å takke inspirasjonskilder som Bruce Farrer som gjør det lille ekstra i sin hverdag som lærer på high school i USA.

«Above and beyond» heter kampanjen hvor vi blir kjent med læreren Bruce. Han har vært lærer i mange år og for hvert kull han er kontaktlærer for ber han elevene skrive et ti sider langt brev til seg selv. Brevet lover han at skal bli levert av ham personlig omtrent 20 år senere.

Se også denne: Tok til tårene av personlig hilsen på flyet

I videoen over får ett årskull oppleve nettopp dette, for plutselig en dag står deres gamle lærer på trappa for å levere et brev skildret av tenåringenene de en gang var. Slik får mange av elevene, som nå er blitt tenåringsforeldre, et helt nytt perspektiv på deres barns hverdag på high school.

WestJet har også tidligere rørt mange verden over med flotte historier, og ikke minst et par juleoverraskelser. Bare se her:

Her får Marc tidenes fars­dags­gave

Fly­sel­skap ga fattige barn tidenes jule­over­ras­kelse

Fly­pas­sa­sje­rene fikk tidenes jule­over­ras­kelse

Videoene folk snakker om