Dødssyke Abbie (6) overøses av trøstende brev

Etter at hun fikk dødsdommen fra legene, har mennesker over hele verden villet være med å trøste.

Addie er for syk til å leke med andre barn, så bestemoren hennes ville finne en måte for andre å vise sin kjærlighet til jenta på.

Tanken var at hvis folk sendte Addie et julekort, kunne de vise henne at hun har mange venner som er glade i henne. Det ville også gjøre den siste julen hennes helt spesiell.

Ønsket seg julekort på TV og sosiale medier

Familien sendte ut sitt ønske om julekort til Addie gjennom en lokal TV-stasjon i Utah og på sosiale medier. De har fått en overveldende respons. Det er over 90.000 personer som liker facebooksiden «Little Addie» i støtte til den syke seks-åringen.

Fausett-familien hadde håpet på å motta kanskje 1000 julekort til Addie, isteden har de nå fått nærmere 100.000 julekort, sendt fra hele verden.

Les også:En fattig mammas jul

Spesielle hilsninger

Blant alle hilsningene Addie har fått, er det en fra Sandy Hook barneskole som minnes barna som ble drept i en skolemassakre for to år siden.

Hun har også mottatt en gjev hilsen en tidligere krigsveteran. Sersjant Chaves har gitt henne sin fortjenestemedalje i bronse, utstedt av den amerikanske presidenten i 1962.

– For en utrolig gave å gi. Vi vil verdsette den for alltid, skriver familien til Addie på facebooksiden.

Har ikke fått en diagnose

Lille Addie har vært syk halvparten av livet sitt, men selv etter tre år er det ingen som har klart å stille en diagnose.

– Hun ble født frisk, men rundt tre-årsalderen sluttet hun å vokse, og hun fikk mange andre symptomer, sier Addies mor, Tami Fausett til ABC News.

Nå har de fått vite at hun har i underkant av et år igjen å leve. Derfor setter Utah-familien utrolig stor pris på alle julekortene og støtten de har fått de siste dagene.

– Jeg er I sjokk. Jeg kan egentlig ikke tror det. Jeg kan ikke tro at så mange mennesker støtter oss og bryr seg så mye, sier moren til Addie.

Les også:Dyrene tok farvel med kreftsyke Mario (54)

Postkontoret har aldri hatt mer å gjøre

Postkontoret i den lille byen Fountain Green i delstaten Utah i USA har aldri hatt mer å gjøre.

– Vanligvis har vi bare en person på jobb på dette postkontoret, men vi får så mye post at vi har vært nødt til å få ekstra hjelp fra andre postkontorer, sier Scott Kersiek som jobber på postkontoret til ABC News.

Han forteller at de normalt får mellom 500 og 1000 brev og pakker på en dag. Etter at Fausett-familien gikk ut og ønsket seg julekort, har de fått så mye som 40.000 brev og pakker på en dag, nesten alt adressert til Addie.

Videoene folk snakker om