Voff! Vi elsker vår beste venn

Hunder sjarmerer oss i senk i årets mest sette reklamevideoer

Våre firbeinte lekekamerater får tårene til å presse seg frem i Budweiser-reklamen, som er årets tredje mest sette reklamefilm på YouTube i 2014. 53 millioner har sett den lille hunden som blir «best buds» med hestene på en gård. Den søte filmen var den dyreste reklamen som ble vist under årets Super Bowl.

Den amerikanske ølgiganten Budweiser er glad i å bruke menneskets beste venn i sine reklamefilmer, og de gjør det med stor suksess. Deres andre reklamefilm fra 2014 er en kampanje mot å kjøre i fylla, og er om mulig enda mer rørende. Den er årets niende mest sette reklame på YouTube med 19,5 millioner visninger.
 


På topp ti-listen over de mest sette reklamene i 2014 finner vi også djevelbabyen som skremte livet av mennesker på gata i New York, og som befinner seg i motsatt ende av søthetsskalaen enn hunde-reklamene.

Den er sett av 48,8 millioner mennesker, og er årets femte mest sette reklamefilm på YouTube i år. Det er også en av de mest sette videoene på SeDenne i 2014. 


Det var fotball-VM som var årets store begivenhet, og det er tydelig når du ser hva som troner lista over årets mest populære reklamefilmer. For det er to fotballvideoer fra Nike som befinner seg på topp. 

De onde fotballklonene som tar over verden er sett av over 73 millioner, mens guttene som lar fantasien løpe løpsk på løkka er sett av nesten 100 millioner mennesker på YouTube. 
Videoene folk snakker om