De har så lite, men gir en hjemløs den flotteste gave

Det disse gjør for den gamle mannen er helt utrolig.

Et lite Facebook-innlegg var alt som skulle til for at disse mennene i Romania valgte å gi det lille ekstra til en som trengte det som mest.

– Det var en venn av meg som delte innlegget og da jeg så hvordan denne mannen bodde, måtte jeg bare gjøre noe, forteller den ene mannen bak videoen.

Se også denne: Enslig mor lurt med gratis hus

I Romania kan kuldegradene krype ned til -30 grader celsius om vinteren og den hjemløse, eldre mannen de leste om på Facebook bodde i et krypinn uten isolasjon, vinduer og dører, og hadde mest sannsynlig ikke overled vinteren uten de barmhjertige mennenes hjelp.

I løpet av kort tid arrangerte de en innsamlingsaksjon og samlet inn 1000 euro, eller omtrentlig 8500 norske kroner. De skaffet en gammel huscontainer som var i dårlig stand, men disse karene brukte alle de innsamlede pengene til å pusse opp containeren, fylle den med møbler, skaffe elektrisitet og litt mat.

Se også denne: Låner bøtten til en hjemløs – det som skjer etterpå er fan­tas­tisk

Det er helt utrolig å se hvor mye de får til med så lite, og med et hus som nå ligner mer på et hjem går denne mannen en litt hyggeligere vinter i møte.

Se også videoen under: Uteligger lures til å tro han har vunnet i lotteri. Rahat filmet det hele, da han lurte en hjemløs i St. Louis i USA til å tro han hadde vunnet i et lotteri. Men uteliggeren gikk heldigvis ikke tomhendt fra spøken.

Videoene folk snakker om