Er dette tidenes verste bilspillsjåfør?

Til og med i spillverden er de dårligste sjåførene kvinner.

Den nyeste versjonen av bilspillet «Grand Theft Auto» er kåret til tidenes mest solgte spill i Storbritannia og relanseringen i november inkluderte også en funksjon hvor man kan spille i et førstepersonsmodus, og blant annet ha seksuell omgang med prostituerte i førsteperson, men det er en helt annen historie.

I videoen over, fanget på film av Nate Wright, parkerer spilleren elegant med sin oransje bil i en ledig luke og går ut av bilen, men han kommer ikke langt før en kvinne skriker «Ikke rør deg!». Hun skal nemlig rygge ut av sin parkeringsplass og vil ikke bli distrahert av noe eller noen. Ikke at hun kan beskylde noen andre for den elendige ryggingen hun er i ferd med å foreta.

Hvorfor det nettopp er en kvinne som manøvrerer bilen så elendig må man nesten spørre spillutviklerne om, men «Grand Theft Auto» har lenge vært et mannsdominert spill, så det kommer ikke som noen overraskelse.

Bilspillsjåføren er ikke så fjern fra virkeligheten, for det er ikke første gang vi har sett noen rygge eller parkere på denne måten. Heldigvis er ikke sjåførene under bare kvinner:

Dette må være par­ke­rin­gen «fra helvete»

Derfor bør du parkere riktig

Pass opp! Her er Islands verste sjåfør

Videoene folk snakker om