Enslig mor lurt med gratis hus

Den hardtarbeidende vaskehjelpen ble satt til å vaske sitt eget hus. Hun visste bare ikke at huset var hennes.

Cara Simmons er en enslig trebarnsmor, som knapt har hatt en eneste dag fri. Hver dag jobber hun hardt for å få mat på bordet til familien. Nylig ble hun bedt om å rengjøre et stort hus i Cleveland. Men fikk seg flere overraskelser da hun kom på jobb.  Huset allerede rengjort. Og istedenfor å vaske, ble hun bedt om å prøvesmake gourmetmat og få spabehandling.

Men da kasser med Caras egne ting blir levert på døren topper det hele seg. Alenemoren er nemlig filmet i skjul av nettserien «Prank it forward». Serien lurer hardtarbeidende, omsorgsfulle mennesker med positive «rampestreker».

– Cara er en fantastisk person. En fantastisk søster. Hun er uselvisk og jobber hardt, sier søsteren Glo Nicholson. Det var hun og Caras sjef som meldte alenemoren på programmet.

Cara kan nesten ikke tro det hun hører, da hun blir fortalt at det strøkne huset hun har tilbragt dagen i er hennes.

Se også videoen under: Uteligger lures til å tro han har vunnet i lotteri. Rahat filmet det hele, da han lurte en hjemløs i St. Louis i USA til å tro han hadde vunnet i et lotteri. Men uteliggeren gikk heldigvis ikke tomhendt fra spøken.

Videoene folk snakker om