Her blir de tatt på fersken

Hva skjer når en attraktiv kvinne går med svært trange bukser midt på gata? Helt riktig: Alle ser.

Det ser ut til å ha blitt en trend å gå rundt på gaten med skjult kamera for å dokumentere folks adferd. Det mest dramatiske er kvinnen som gikk rundt på gata i New York i ti timer og fikk hundrevis av tilnærminger. Dette førte også til en strøm av parodier.

Trange yogabukser

Denne videoen er mye mer uskyldig, og har i tillegg et godt budskap. En svært attraktiv kvinne går rundt i byen med trange yogabukser, men også et skjult kamera som oppdager alle som kikker. Hva viser så resultatet? Jo helt riktig, alle ser.

Prostatakreft

Men budskapet er likevel fint, for når du liker å se på andres romper, så få din egen sjekket for prostatakreft. I 2012 fikk nesten 5000 nordmenn diagnosen. Heldigvis overlever over 90 % etter å ha fått behandling. Du kan du lese mer om prostatakreft på Kreftforeningens hjemmesider.

Det er nok ikke tilfeldig at denne videoen dukker opp nå i november, måneden der menn over hele verden lar barten gro for å sette fokus på nettopp kreft hos menn.

Noen har til og med gått så langt at de fikk en sexy sykepleier til å tilby gratis testikkelsjekk på gata.

Inspirasjon

Denne siste helsesjekk-aksjonen bærer tydelig preg av å ha blitt inspirert av Dove sitt enkle eksperiment. Der man satte et skjult kamera på BH-en til en attraktiv kvinne med en voldsom utringning. Du har helt rett, alle så da også:

Videoene folk snakker om