Foreldreløs babyoter var nær ved å dø

Denne foreldreløse babyoteren er fem uker gammel og veier 2,7 kilo, men da hun for fire uker siden ble funnet forlatt av sin mor på en strand i Santa Cruz, California, stod det ikke like bra til med babyoteren. Se også: Løve, bjørn og tiger er beste­ven­ner Det var en tilfeldig person som var ute og spasserte på stranden en kveld som hørte den lille oteren gråte. Nå blir babyoteren, med navnet valp nummer 681, tatt vare på av Shedd Akvarium i Chicago og dette teamet skal lære 681 hvordan hun skal være en ekte oter.

Det var på en strand i Santa Cruz, California, for fire uker siden, at en mann var ute og spaserte på stranda da han plutselig hørte at noen gråt. Lyden kom fra denne lille babyoteren som lå i sanden, forlatt av sin mor og nær ved å dø.

Se også: Løve, bjørn og tiger er beste­ven­ner

Babyoteren, som i dag går under navnet valp nummer 681 og veier 2,7 kilo, blir nå tatt vare på av Shedd Akvarium i Chicago, og etter at akvariet publiserte denne videoen er 681 blitt verdenskjent. Nyhetsmedier kloden over har dekket nyheten om hvordan denne lille søtnosen ble forlatt av sin mor.

Teamet på akvariet skal nå lære denne pelsballen å overleve som en ekte oter, og ut i fra livet til typen under her så blir ikke det så vanskelig:

Videoene folk snakker om