Cameron (18) utfordrer skyggen sin til kamp: – Du har tatt t-skjorta mi!

Det å trekke visdomstenner er vondt, men Cameron Price kjente nok ikke stort med denne mengden med lystgass.

Skal du eller noen du kjenner trekke visdomstenner i fremtiden? Ha kameraet klart! Internett har vist oss gang på gang at når en person er høy på lystgass og smertestillende, det er da gullkornene kommer.

18 år gamle Cameron ble fanget på film av sin far Michael Price, og hjemturen fra dette tannlegebesøket er ikke noe familien hans glemmer med det første.

Se også denne: Alma synger med kniven i strupen

For det første klarer Cameron så vidt å holde seg på beina, de ser nemlig ut til å svikte under ham. Da er det godt mor er i nærheten og tar tak i ham. Deretter oppdager Cameron en fyr i bildøra, en type som tydeligvis har stjålet t-skjorta hans, og Cameron er nær ved å slå til fyren som viser seg å være skyggen hans.

Men det stopper ikke der: Å bevege seg fra bilen og inn i huset tar flere minutter, for på veien møter Cameron flere hindringer. Moren har for eksempel ikke pakket vekk Halloween-dekorasjonene ennå.

Heldigvis er ikke Cameron den eneste som i dag skjemmes over flaue YouTube-filmer hvor bedøvelsen tok overhånd. Sensommeren 2013 toppet denne mannen alle videotrender på internett:

Han hadde nettopp våknet fra narkose da han oppdaget at den deilige dama med mobilkameraet faktisk er hans kone:


Og så har du denne jenta, som faktisk lastet opp filmen selv. Hun valgte å gjennomføre sommerens isbøtteutfordring neddopet etter et besøk hos tannlegen:

Videoene folk snakker om