Beste­ven­ner med Downs syndrom lager zom­bie­film

Og i hovedrollene: guttene selv.

I tre år har bestevennene Sam og Mattie jobbet med det de mener blir tidenes zombiefilm for tenåringer. Begge er født med Downs Syndrom, men det har ikke hindret dem fra å tegne storyboard til en helaftens film. Alt de mangler nå er alle de andre tingene man trenger for å lage film.

Se også denne: Kjære frem­ti­dige mamma: Slik blir livet med Downs

For tiden jobber de med å skaffe nok penger til å produsere filmen, og så trenger de noen til å produsere den, for de skal jo selv spille hovedrollene og har ikke tid til å være hverken produsent eller regissør.

Deretter trenger de flere skuespillere, og et par deilige damer som kan spille kjærestene deres er førsteprioritet. Og når man skal spille inn zombiefilm er det viktig med gode sminkører og stylister, og ikke minst rekvisitter.

Se også denne: Anna fikk et nytt liv med egen jobb

Det hele kan bli dyrt, men uansett om det blir zombiefilm eller ikke så er Sam og Mattie helt bedårende opptatt av zombier, bestevenner, rullebrett og damer. Og filmproduksjon selvfølgelig.

En annen som prøvde å lage film var internetthumoristen Roman Atwood. Han skulle spøke med kjæresten sin for å lage en morsom video han kunne laste opp på YouTube, men utrospøken gikk ikke helt som planlagt:

Videoene folk snakker om