Her tar elefanten en smakebit av kameraet

Elefanter i Zimbabwe klarte ikke å bestemme seg for om dette GoPro-kameraet var mat eller søppel.

Mike og Marian Myers forlot GoPro-kameraet sitt i nærheten av et vannhull for å filme to hyenehunder de hadde oppdaget i Hwange National Park i slutten av september. I stedet ble minnekortet fylt med nysgjerrige elefanter.

De snabla bra filmopptakene viser hvordan elefantene i Zimbabwe forsiktig snuser på det noe skumle objektet som har funnet veien til vannhullet.

Se også denne: Utrolig reaksjon fra ele­fant­mo­ren når babyen faller

Den ene elefanten puttet kameraet i munnen for å kjenne etter om dette var noe spiselig, men det smakte tydligevis ikke noe godt for kameraet havnet fort på bakken igjen før elefanten sparket til det to ganger. Og den røffe snabelbruken av actionkameraet uroet eieren Mike:

– Han bannet høylytt, plystret og skrek til elefantene at de skulle la kameraet ligge i fred, forteller Mikes kone Marian. Selv om det ikke ble fotografert noen hyenehunder, kan i hvert fall ekteparet skryte av flere minutter med «elfies» fra Zimbabwe-turen.

Se også denne: Her får kyrne seg en overraskelse

Om du vil ha mer snabelnytt kan vi friste med denne elefanten som stoppet alle bilister og krevde bompenger i Sri Lanka:

Videoene folk snakker om