Dette er sinnssykt: Går i blinde på line mellom skyskrapere

Nik Wallenda skrev historie med det halsbrekkende stuntet.

Hele to verdensrekorder slo våghalsen da han gikk på line mellom to skyskrapere i Chicago. Helt uten sikkherhetstau eller nett – og på et tidspunkt i blinde!

Først gikk han uten bind for øynene, mellom Marina City Towers og Leo Burnett Building med en stigning i linen på 19 grader. Det var over 50 etasjer over Chicago River, og var også ny verdensrekord i line-balansering med stigning.

I det andre rekordforsøket gikk han altså i blinde mellom øst- og vest-tårnene i Marina City Towers, 165,5 meter over bakken. Det førte til en verdensrekord i tidenes høyeste line-balansering i blinde.

– Jeg skalv som et aspeløv. Linen skalv under meg. Og alt jeg ville var å komme meg over på andre siden, sier Wallenda om følelsene som gikk gjennom kroppen da han fikk bind for øynene.

Wallenda har tidligere gått over kanten på Niagarafallene, og han har flere skyskraperstunts bak seg. Han kommer fra en familie av våghalser på line. Wallendas oldefar Karl Wallenda falt i døden som 73-åring, da han gikk på line i Puerto Rico i 1978.

Her går Nik Wallenda på line over Grand Canyon:

For de ferskeste virale videoene: Følg SeDenne på Facebook.

Videoene folk snakker om