Videoen YouTube ikke vil at du skal se

#FCKH8 er kjente for å lage omstridte reklamefilmer for å selge t-skjorter til inntekt for kampen mot seksuell trakassering. Det hevdes derimot at organisasjonen ikke er helt ærlige med kundene sine og at de beholder alle pengene fra klessalget selv. Den nyeste reklamefilmen går nå verden rundt som «filmen med småjenter i prinsessekostymer som banner».

Uten lyd ser jentene sukkersøte ut, men med en gang du setter på deg hodetelefoner skriker de «FUCK!» inn i ørekanalene dine. Det hele er i utgangspunktet en reklame for salg av t-skjorter hvor pengene skal gå til kampen mot seksuell trakassering og diskriminering av jenter. Og disse prinsessene skriker ikke bare banneord i hytt og pine, det blir setninger med budskap ut av det.

Men dette ble for mye YouTube. Videoen ble, ifølge nettstedet selv, fjernet fordi innholdet brøt YouTubes brukervilkår, og det kan nok tenkes at det var ordbruken som ble for grov.

Se også denne: Reklame bruker sexleketøy i kampen mot våpen

Det er organisasjonen FCKH8 som står bak reklamefilmen og på sosiale medier hagler tilbakemeldingene – både positive og negative. Mange klarer ikke bestemme seg for om de elsker eller hater reklamen, flere digger reklamen, men støtter ikke organisasjonen. På Twitter ser strømmen av tilbakemeldinger noenlunde slik ut:

Videoene folk snakker om