Filmet utrolig «kannibal-haiangrep»

Selv ikke andre haier er trygge for haiangrep.

At den fryktede hvithaien er farlig, det vet både mennesker og de fleste dyr som befinner seg i havet. Men selv hvithaien er ikke trygg for haiangrep. Det fikk denne haien bokstavelig talt merke på kroppen utenfor Australia. Hele angrepet ble filmet av sjokkerte dykkere trygt plassert i haibur.

Russel Gordon filmet den utrolige hendelsen ved Neptune Island utenfor Australia i fjor, men det er først nå han har publisert de unike bildene.

- Videoen er unik fordi ingen av haiene er påvirket av agn, forteller han ifølge Newsflare.com.

Se også: Filmet sjeldent haiangrep fra båten

- Noen av dere har sikkert sett andre videoer av haiangrep på hai, men da har det vært uhell siden begge har gått etter samme agn og kollidert, forteller han.

Se også: Her angriper hvithaien båten

Han mener dette angrepet var over et territorium. Med tanke på hvor godt haien treffer med bittet, vil vi tro at budskapet kom frem til den andre haien.

Fikk sel på besøk i haiburet

Andre som har forstått at hvithaien er livsfarlig, var denne selen, som så sitt snitt til å søke tilflukt blant dykkere i et haibur for å slippe unna å bli haimat:Det er imidlertig ikke alle møter med livet under vann som er like positive. Her møter et par dykkere på en ublid hvalhai:

Videoene folk snakker om