Hund reddet fra tjæra etter to dager

Lå hjelpeløs klistret til bakken og ventet på at hjelpen endelig skulle komme.

En hund var ekstremt uheldig og falt ned i varm flytende tjære vest i India.  Den tunge klissete massen gjorde at hunden ble liggende hjelpeløs klistret fast til bakken.

Se også: Tobeint hund får deg til å smile

Til alt hell ble den oppdaget av forbipasserende som ringte etter hjelp.

Animal Aid Unlimited, som selv har publisert denne videoen, rykket ut og brukte vegetabilsk olje for å få løsnet tjæren fra pelsen. De forteller at tjæren var hard som stein.

Se også: Denne hunden hater å bade

Etter to dager var tjæren endelig borte og man kan se i videoen at den navnløse hunden har kommet seg til hektene igjen og logrer mot sine redningsmenn.

Vil du se flere videoer av hunder som har fått et nytt liv av dyrevenner? Vi har samlet noen av de mest rørende historiene under:

Ove reddet hunden fra isen

En hund falt gjennom isen ved Førre i Rogaland, men til alt hell var Ove Karlsen i nærheten. Han hadde heldigvis mye dykkererfaring og kunne redde hunden fra den sikre død og ble hyllet verden over.

Se hjemløse Theos utrolige forvandling

Hunden Theo ble forlatt av familien sin og ble funnet forkommen, skitten og livredd som en villhund. Se historien om hvordan han ble trygg igjen:Denne hårklippen reddet trolig livet hans

Under den lurvete pelsen skjulte det seg en hjerteknuser.

Videoene folk snakker om