Her får de vite at faren er lotto-millionær

Danske Poul vant 15 millioner kroner i lotto. Slik gikk det da han skulle fortelle den gode nyheten til sønnene.

Det var i 2011 at danske Poul Hjortsbøl (50) vant utrolige 15.128.563 danske kroner i lotto. Gevinsten tilsvarer omtrent 17 millioner norske kroner. Da han skulle fortelle om den utrolige gevinsten til sønnene sine fant han ut at han skulle filme reaksjonene.

Det er først nå at videoen av reaksjonen er publisert. Det skjer i forbindelse med en bok om lottomillionærer som ble lansert i disse dager.

Hjortsbøl er en av millionærene som forteller sin historie i boka. Han har også benyttet anledningen til å reklamere for sin nye satsing med videoen ved å publisere videoen på sitt nye nettsted, en nettdatingside.

Den utrolige videoen har også fått oppmerksomhet langt utenfor Danmarks bredder. Både i tyske Bild, og australske 9news har sålangt omtalt videoen.

Til danske BT sier Poul at han fortalte sønnene, som da var 15 og 17 år, om den gode nyheten først en uke etter at han hadde vunnet.

– De visste ikke at jeg hadde vunnet, så jeg sa at de skulle komme og besøke meg begge to. Det var fredag ettermiddag og jeg hadde kjøpt inn champagne og jordbær, sier han til bt.dk.

Han innrømmer også at han ble veldig rørt over sønnenes reaksjoner.

Til danske Ekstrabladet sier han at det eneste ekstravagante kjøpet han har gjort etter at han ble millionær var at han kjøpte seg en Ferrari.

– Barna har sagt flere ganger at jeg bør gjøre ett eller annet vilt for min egen del. Da ble det en Ferrari, sier han, men hevder hardnakket at pengene ellers ikke har forandret ham som person.

Videoene folk snakker om