Dansende trafikklys fikk folk til å stoppe opp

Og det var akkurat det som var meningen.

Det kan være ganske så kjedelig å vente på grønt lys ved en fotgjengerovergang, derfor er det mange som risikerer liv og lemmer ved å ta sjansen på å løpe over veien før det blir grønt.

Det fører ofte til svært farlige situasjoner og nettopp derfor fant elbil-produsenten Smart ut noe riktig så smart for å få folk til å stoppe opp.

Se også: Derfor skal du droppe å kjøre i fylla

De testet en ny installasjon midt i Lisboa i Portugal, der den røde stopp-mannen plutselig ble ganske så levende. Men det er mer enn en animasjon bak dansingen, for i en  installasjon like i nærheten står det en person som faktisk gjennomfører dansen som prosjekteres direkte gjennom den røde mannen.

Målet med stuntet var å få folk til å stoppe opp ved det røde lyset og ikke haste seg over den trafikkerte veien. Og målet må absolutt sies å være vell gjennomført for bilprodusenten melder at over 81 prosent flere stanset opp etter at det dansende trafikklyset ble installert.

Se også: Dette ga kinogjengerne en skikkelig støkk

Andre som har underholdt ved et trafikklys var amerikanske Andrew Wilcox som tapte et veddemål mot broren. Resultatet ble hysterisk morsomt:

Videoene folk snakker om