– Hei, vil du ha sex med meg?

Det spørsmålet stilte Brian til 200 fremmede kvinner på gata rundt om i Europa.

Det sies at spør man bare mange nok jenter om de vil ligge med deg, vil noen før eller siden si ja. Den teorien ville Brian Altarac fra USA teste ut.

Han har de siste årene gjort stort suksess på nettet med sine skjult kamera-videoer. Under YouTube-kontoen Whatever har han og vennene hans nesten to millioner faste følgere av videoene de lager.

I fjor hadde han stor suksess med sitt sosiale eksperiment der han spurte hundre vilt fremmende jenter på gata i USA om de ville ligge med han.

Nå i sommer ville han ta eksperimentet ett skritt videre, så mens han var i Europa stoppet han 200 jenter på gata i byer som Amsterdam og Paris. Det hele ble filmet med skjult kamera mens han spurte dem rett ut om de kunne tenkte seg å ligge med ham. Han ble overrasket over hvor mange som faktisk tok det frekke spørsmålet med godt mot.

– Jeg ble både ledd av og truet på livet, men fikk i alle fall ikke kastet vann i ansiktet denne gangen, forteller han.

Vi har i samarbeid med Brian samlet de beste reaksjonene i videoen over. Vil du se samtlige reaksjoner fra alle 200 jentene, kan du se fullversjonen her.

For å teste ut kjønnsforskjellene, fikk han også overbevist en av jentene om å gjøre det samme som han hadde gjort. Nemlig spørre fremmede menn om de ville ligge med henne. Resultatet ble nokså annerledes:

Videoene folk snakker om