Gutt svømmer for livet med krokodille i hælene

Denne mobilvideoen fra Mexico viser de dramatsiske minuttene da en ung mann måtte svømme for livet mot land, mens en tre meter lang krokodille svømte etter han. Sjokkerte turister på en bro ble vitner til damaet. Manuel Carrera la videoen ut på Facebook og sier at krokodillen heldigvis var mett og derfor den beveget seg så seint. Han sier til Noticaribe at  krokodillene i området er eksperter på å stjele fisk fra fiskere og at han advarer turister om å mate de livsfarlige reptilene.

Denne mobilvideoen fra Sian Ka’an-reservatet i Mexico viser de dramatiske minuttene da en ung mann måtte svømme for livet mot land, mens en over tre meter lang amerikansk krokodille jager etter han.

Sjokkerte turister på en bro i nærheten ble vitner til damaet. Manuel Carrera la denne videoen ut på Facebook og sier til Noticaribe at krokodillen heldigvis var mett og derfor den beveget seg så seint.

- Men de har dessverre allerede assosiert mennesker med mat og som videoen viser reddes gutten av at krokodillen allerede er god og mett og derfor fulgte etter han i et tempo som gjorde at gutten nådde land i tide, sier Carrera.

Han forteller også at krokodillene i området er eksperter på å stjele fisk fra fiskere og at han advarer turister om å mate de livsfarlige reptilene.

Videoene folk snakker om