Her må hun løpe for livet

Kvinne hoppet ut av bil i siste liten. Mannen var ikke like heldig.

Det skremmende øeblikket da anleggsmaskinføreren Pavel Likovitch mistet kontroll over kjøretøyet, ble filmet av en bilist like bak. Maskinen skulle ifølge den britiske tabloiden Daily Mail krysse en overgang i byen Millerovo vest i Russland da det gikk galt.

Se også denne:Fotturistene aner ikke at de er i livsfare

I bilen bak satt Mihail Groukov og kona Elena. Hun var rask nok i reaksjonen til å i siste liten hoppe ut av bilen før anleggsmaskinen kom ryggende. Mannen var ikke like heldig. Ifølge den britiske tabloiden fikk han flere skader, som knuste ribbein, en brukket bein og flere skrubbsår. Bilen gikk det enda verre med. Den ble totalvraket av anleggsmaskinen og kjørte så inn i bilen bak igjen. Mannen i bilen bak Alexander Kuryakin, som fikk filmet hendelsen var sikker på at han var vitne til en dødsulykke.

Se også denne:Motorsyklist ungikk løpsk buss med et nødsskrik

– Først så trodde jeg føreren i den første bilen var død. Heldigvis overlevde han, men han kommer nok ikke til å sitte bak rattet igjen med det første, sa han ifølge dailymail.co.uk. Politiet skal ha startet en etterforskning etter hendelsen.

Videoene folk snakker om