Denne hårklippen reddet trolig livet hans

Den hjemløse hunden Charlie ble funnet ved en vei i California i USA. Han ble fraktet til et senter for hjemløse hunder, men for at han skulle ha noen sjanse til å bli adoptert, måtte han først gjennom en makeover. Det reddet trolig livet hans. VIDEO: The Pet Collective

Unghunden Charlie ble funnet ved en vei i California i USA. Pelsen til den lille terriermiksen var matt og full av floker. Han ble fraktet til et senter for hjemløse hunder.

På grunn av kapasitetsmangel må hundene avlives raskt dersom de ikke blir adoptert innen kort tid. Det er dessverre tilfellet for mange hunder, melder nettstedet Our Green Planet.

De ansatte ved senteret så at Charlie egentlig var en veldig søt liten hund, men fryktet at potensielle eiere ikke ville se forbi den pjuske pelsen. Derfor tok de kontakt med hundefrisøren Jennifer Brenon, som ga Charlie en real makeover.

Til tross for at Charlie var redd og mislikte «skjønnhetsbehandlingen» til å begynne med, ser han bedre ut og føler seg trolig bedre uten alle flokene.

To dager etter forvandlingen fant Charlie et nytt hjem. Dyrevernere håper Charlies historie kan inspirere potensielle hundeeiere til å se forbi utseendet, heller bli kjent med hunden og gi den et godt liv.

Videoene folk snakker om