Usmakelig spøk slo tilbake mot «spøkefuglene»

ModelPranksterTV har gjort stor YouTube-karriere av å lure folk på skjult kamera. Men da de kledde seg ut i Halloween-kostyme og rettet et lekegevær mot tilfeldig forbipasserende, kunne spøken fått en fatal utgang. Et av  «ofrene» velger nemlig å trekke sin egen pistol. VIDEO: ModelPrankstersTV/Youtube

ModelPranksterTV holder til i New Jersey i USA og følges av omtrent 100.000 på YouTube for sine videoer der de lurer folk. Men videoen de la ut torsdag har skapt mye harme på Internett.

Der kler en av «spøkefuglene» seg ut i et Halloween-kostyme og sikter på forbipasserende med et falskt gevær.

Naturlig nok velger folk å ta beina fart da en maskert person peker på dem med et gevær, men én person velger å trekke sin egen pistol for å forsvare seg mot skikkelsen.

– Det er en spøk, det er en spøk, skriker mannen bak masken og offeret velger å løpe fra stedet. Den usmakelige spøken blir stanset der, men spøkefuglene virker ikke å ha lært mye av hendelsen og annonserer at nye «pranks» kommer snart.

Under videoen star det også tydelig at de advarer andre mot å prøve et lignende stunt.

USA har de siste årene gjennomgått en omfattende våpenlov-diskusjon og stadig flere ønsker å begrense rettighetene til å være våpen etter flere fatale skyteepisoder.

Denne spøken gikk også galt:Komiker sa han hadde vært utro - da skjedde dette

Videoene folk snakker om