Her spiser Emmy seigmenn fra Norge

Emmy har blitt enormt populær på YouTube, der hun spiser seg gjennom godteri fra ulike land. Se henne prøve norsk godteri her.

Det høres kanskje trivielt og kjedelig ut. En ung kvinne som spiser godteri fra rundt om i verden, og beskriver smak og tekstur på det hun putter i munnen.

Men Emmy har fått tusenvis av fans for sine videosnutter på YouTube. Hver gang presenterer hun et utvalg godteri fra et nytt land, og på tampen av 2013 var det Norges tur.

Emmy fikk da tilsendt en pose seigmenn, en Kvikk Lunsj og en plate melkesjokolade av en som kaller seg Elly. Tre ganger i uka tar Emmy nå for seg godbiter fra ulike land. Noe av det verste hun har smakt, var salt lakris hun spiste under Danmark-episoden.

– Jeg har skjønt at salt lakris er populært i Skandinavia. Det skjønner jeg ikke, sa Emmy til nettstedet New Media Rockstars.

Hva det beste hun har smakt er, har Emmy ikke noe klart svar på, siden hun har smakt så mye godt. Emmy så ut til å like alle tingene hun spiste fra Norge.

Men mest av alt likte hun marabustorken på Freia-sjokoladene, og å leke med seigmennene. Emmy sier hun har lært mye om hvor sterkt mat og godteri er knyttet til et lands kultur, og at det er viktig å respektere dette i videoene sine. I 2013 spiste Emmy seg gjennom hele 24 land.

Videoene folk snakker om