Her sitter hjort bom fast i gjerdet

En familie i Massachusetts i USA trodde først noen greiner hadde satt seg fast i gjerdet deres. Så så sjuåringen i huset hva det var: En hjort! Faren i huset måtte hjelpe hjorten løs. Se video.

En familie fra Massachusetts i USA sperret opp øynene da de ble oppmerksomme på at en hjort hadde satt seg fast i gjerdet deres. Hjorten hadde trolig prøvd å hoppe over gjerdet da det gikk galt. – Vi så ut og trodde det var noen greiner, men da jeg tittet litt nærmere fikk jeg øye på at det var pels, noe jeg synes var rart, sier Grant Kelley til ABC News. Les også: Dyrene tok farvel med kreftsyke Mario (54)

Beina satt fast

Familien ble oppmerksomme på dyret etter at hunden deres begynte å bjeffe. Grants mor, Kate, gikk ut for å se til dyret og ringte umiddelbart til ektemannen Brian som var på vei hjem fra jobb. Da han fikk se den livredde hjorten bestemte han seg for å hjelpe dyret. – Jeg begynte å klappe den for å roe ham ned fordi han sparket veldig, sier Brian Kelley til NBC. Etter å ha sett nærmere på dyret kunne han fastslå at hjorten ikke hadde synlige skader, men at to av beina hadde festet seg i gjerdet.

Les også:Dyrelege: – Det verste jeg noen sinne har sett

Har fått kallenavn

Etter å ha roet dyret startet han prosessen for å frigjøre den firbeinte ulykkesfuglen. – Jeg var i stand til å frigjøre den ved å skape nok plass slik at jeg kunne få løs det ene beinet, og bruke skulderen min til å presse gjennom det andre, sier han. Etter å ha blitt frigjort, sprintet hjorten bort fra familiens hage. Til NBC forteller familien at de har gitt hjorten kallenavnet Lucky. – Vi er alle dyreelskere i familien, så vi er veldig glade for at dette endte godt, sier Kate.

Videoene folk snakker om