Ville du flydd sammen med denne karen?

Et new zealandsk flyselskap har laget en ganske annerledes video om flysikkerhet. Flyet er nemlig fylt opp av trollmenn, alver, hobbiter og orker.

Flyselskapet Air New Zealand går nye veier for å markedsføre selskapet og opplyse hvor viktig det er med flysikkerhet.

I en reklamefilm har de fått med seg den kjente produsenten Peter Jackson og bruker flere av hans karakterer i trilogien «The Hobbit».

Jackson som er filmskaperen bak storfilmene Ringenes Herre har fått ansvaret for regien av «The Hobbit» som er lagt til tiårene før historien om Ringenes Herre starter.

I reklamefilmen får man gjensyn med Gollum, Bilbo Lommelun og trollmannen Gandalf.

Markedssjef i Air New Zealand, Mike Tod, sier til AFP relaxnews at videoen er en stor kampanje knyttet til filmen som har premiere i november.

– Vi vil investere flere millioner dollar i Australia, Asia, USA og Europa på et unikt markedsføringstiltakt i regi av Air New Zealand knyttet til  «The Hobbit» for å tiltrekke flere turister til New Zealand, sier Tod.

Videoen har blitt en gedigen suksess og har siden 31. oktober blitt vist nærmere tre millioner ganger.

Det er imidlertid ikke første gang flyselskapet bruker kjendiser for å promotere selskapet. Snoop Dogg og den kjente All Blacks Rugby Union Team har gjort sitt for sette søkelys på flysikkerhet.

Videoene folk snakker om