Nathan (23) leverte sandwich til kompis fra småfly i lufta

Lykke til med å finne en bedre venn enn dette.

Nathan Howatt (23) bor i North Dakota og jobber på familiegården, men har også lært seg å fly. I området hvor den unge piloten bor er det store avstander, og denne onsdagen skulle han til tannlegen hele 110 kilometer unna hjemmet sitt, ifølge videobyrået Storyful.

Se også:Fant 20 dollar i hamburgeren

Howatt tok derfor flyet til tannlegen. På vei tilbake bestemte han seg for å gjøre en sulten venn en usedvanlig tjeneste. Nathan leverte rett og slett en take away-sandwich fra kjederesturanten «Subway» til kompisen Mitchell Wirth, som hadde en lang og tung dag på jobb på en annen gård i området.

Se også:Spiser rett fra gulvet på t-banen

Gjennom film- og bildetjenesten «Snapchat» dokumenterte de to kameratene hendelsesforløpet, og du kan se selv i videoen øverst i saken.

Det ble imidlertid et dyrt kompis-oppdrag for Nathan, da han endte opp med en større bot fra de nasjonale flymyndighetene, da de oppdaget hva han hadde gjort, ifølge den lokale TV-stasjonen KVRR.

At flymyndighetene i det hele tatt fant ut av hva som hadde skjedd er ikke så rart, gitt at videoen i skrivende stund har nesten 7 millioner visninger på Howatts Facebook-profil.

Se også:Innbruddstyven droppet kassa - lagde seg burger

Videoene folk snakker om