Rører en hel verden: Spiller piano midt i den grusomme flommen

– Jeg ville vise sønnen min at det vil gå bra til slutt.

Da Houston-pastor Aric Harding dro tilbake til sitt oversvømte hjem for å samle sammen barnas favorittleker, gikk alvoret av orkanen Harvey opp for ham.

Han la ut en video på sin Instagram-konto. Under videoen skrev han: «Jeg tror det endelig begynner å synke litt inn. Det vi pleide å ha her i byen er borte. »

Se denne:Hjelpeløs hund reddet fra flommen i siste liten

I videoen ser vi Harding som spiller på familiens elskede piano i den oversvømte stua.

I en epost til videobyrået Storyful forteller Harding at pianoet er hans 13 år gamle sønns favorittinstrument, og at sønnen var veldig lei seg da de måtte forlate pianoet.

– Jeg lagde videoen for å vise ham at pianoet fremdeles fungerte, og at det ville gå bra til slutt.

Skremmende:Evangelina kjempet for livet i dødsflommen

Etter at videoen ble lagt ut for to dager siden, har den blitt sett av over 12 000 mennesker og blitt delt i flere store medier, som CNN.

Da artisten Vanessa Carlton så videoen av Harding ved pianoet, skrev hun raskt at hun gjerne ville erstatte pastorens piano hvis det ikke overlevde flommen på sin Twitter-konto. Også flere andre har ønsket å erstatte Harding-familiens piano.

Se også:Han skulle bare kjøre gjennom flomvannet

– Det ser ut til at videoen virkelig rørte noe i folk, sier Harding. Han er glad for at så mange har hatt glede av videoen som egentlig var ment for sønnen hans.

Han reddet flomfast kvinne - så dykket han etter hunden hennes:

Videoene folk snakker om