Patrick hadde et unikt møte på dødsleiet

– Du kunne se gleden stråle i ansiktet hans.

Britiske Patrick Saunders tilbrakte sine siste dager på North Devon Hospice, hvor de ansatte gikk svært langt i å gjøre hans siste dager så komfortable, hyggelige og meningsfylte som mulig.

Kun få dager før Saunders gikk bort, fikk en av pleierne greie på at hester hadde spilt en stor rolle i mannens liv, og at dyrene betydde svært mye for ham. Da tok pleieren grep, og fant nesten umiddelbart en hest som kunne komme å muntre opp den døende mannen.

Se også:På dødsleiet fikk hun se datteren fullføre skolen

Samme dag kunne Saunders få hilse på, mate og klappe hesten Victor, som tilfeldigvis bærer samme navn som Patricks far. Datteren hans, Jayne, kom på besøk mens hesten var der, og kunne nesten ikke tro effekten dyret hadde på hennes syke far.

– Jeg forventet ikke at han skulle få en slik opplevelse på et hospice. Han hadde faktisk hatt et par dårlige dager, og var ikke seg selv, men da jeg kom var han full av energi, og du kunne se gleden stråle i ansiktet hans av kontakten med det vakre dyret, sier Jayne ifølge en pressemelding hospicet har publisert.

Se også:Det eneste den gamle mannen vil er å løpe

Hun legger til at hester har spilt en stor rolle i familiens liv, og at det derfor var et ekstra spesielt øyeblikk hennes far fikk oppleve med hesten Victor. Hospicet opplyser at Patrick Saunders dessverre gikk bort kun tre dager etter det spesielle møtet.

Se også:Ella ga middagen sin til en hjemløs

Videoene folk snakker om