Testen avslører den splittende sannheten

– Har du noen gang gjort det her? På dette bordet?

Familiene mottar hver sin konvolutt med svaret som kan endre livene deres. Hvertfall hvis vi skal tro den britiske pålegg-produsenten Marmite. Det salte pålegget som er laget av gjærekstrakt har nemlig splittet britene i årtier.

Enten så elsker man det, eller så hater man det, som selskapets slagord sier. Nå har de dratt slagordet enda lenger med kampanjen «Marmite Gene Project».

Viagra på ville veier:Tro det eller ei, dette er en bilreklame

I samarbeid med et forskningsselskap har de utviklet en test som viser om du har de genetiske markørene som øker sannsynligheten for at du liker Marmite eller ikke. Og nei, dette er ikke tull. De har til og med publisert en vitenskapelig studie!

Gikk viralt:Her terger han på seg Rekdal - Helt uten å vite det

Reklamevideoen øverst i denne saken viser hvordan dramaet kan utspille seg når en familie mottar resultatene av en slik test.

Og selv om reklamen er mildt sagt overdrevet, så er Marmite noe som briter har kranglet om helt siden pålegget ble oppfunnet i 1902. Det har faktisk gått så langt at ordet Marmite brukes for å beskrive noe man enten elsker eller hater ifølge Wikipedia.

Denne reklamen vakte stor oppsikt i Sverige da den dukket opp på togstasjoner:

Videoene folk snakker om