Hun danser seg gjennom 70 kilos vekttap

Denne dama er en sann inspirasjon.

Donnalouise Gragg (41) fra New Zealand fikk beskjed av legene om at grunnen til at hun ikke klarte å bli gravid, var at hun var for overvektig.

– Det er knusende å bli fortalt at den eneste grunnen til at du ikke er gravid er på grunn av vekta di, men det har alltid vært et problem for meg. Jeg har vært stor hele livet, sier Gragg til Daily Mail Australia. 

Se også:Monica ville bli verdens tyngste - én ting forandret alt

Måtte ta grep

41-åringen omtaler seg selv som flink til å gå ned i vekt, men hun har tidligere slitt med å holde vekta nede. Men problemene med å bli gravid fikk henne til å ta grep.

– Da vekta tippet 131 kilo, visste jeg at jeg trengte å gjøre noe drastisk. 7. februar 2015 bestemte jeg meg for å ta en fedmeoperasjon, skriver hun til videobyrået Newsflare.

Inspirerende:Arthur fikk livet sitt tilbake

Nådde vektmål 8 måneder senere

Operasjonen ble gjennomført 30. mars 2015. Åtte måneder og én uke etter operasjonen, nådde Gragg sitt vektmål på 70 kilo, ifølge Newsflare. Den dag i dag holder hun en vekt på rundt 60 kilo.

Hun har klart å gå den lange veien gjennom trening, et sunnere kosthold, og ikke minst: dansing. Du kan se henne danse seg gjennom den enorme forandringen i videoen øverst i saken.

– Jeg håper denne videoen bringer inspirasjon til andre som vil leve et sunnere liv.

Se også:Åtte måneder gamle Chahat veier 17 kilo

Videoene folk snakker om