Haien biter seg fast i mannens mage - nekter å slippe

Kameraten må bruke kniven for å få haien løs.

Amerikanske Ervin Maccarty var usedvanlig uheldig da han var ute og dykket etter hummere med en vennegjeng i Florida 2. september. Da Maccarty kom opp på båten etter et dykk, var det med en liten sykepleierhai sittende fast i magen.

Se også:Haienes ville matkamp farger hele bukten rød av blod

– Haien traff meg hardt. Den slo luften ut av meg, så jeg måtte opp å trekke luft, men jeg kunne kjenne haien bite og prøve å åpne meg opp. Jeg måtte holde den hardt med begge hender, så den ikke skulle få bite meg i stykker. Da var det vanskelig å nå overflaten. Jeg trodde jeg skulle drukne, sier Maccarty til videobyrået Newsflare i etterkant.

Utrolig:Se et haiangrep på ekstremt nært hold

Til slutt klarte han på mirakuløst vis å finne veien til overflaten uten å bruke armer, mens han sloss mot haien. Deretter klarte han den samme bragden bort til båten. Da han kom fra til båten var han helt utslitt, og han hadde fortsatt et problem: haien nektet å slippe taket i magen hans.

Galskap:Omkranset av haier skjærer dykkeren seg til blods

En kamerat kom til unsetning og prøvde å fjerne haien med bare hendene. Det fungerte ikke. Etter hvert fant han fram kniven. Gruppen kom frem til at det beste alternativet var å stikke kniven i haien og la den blø ut og dø, så de kunne få den løs. Se hvordan sagaen endte i videoen øverst.

Videoene folk snakker om