Ubuden gjest sovnet 13 meter opp i anleggsmaskinen

Den nysgjerrige skapningen måtte reddes for andre gang på under et år.

Da redningstjenesten i Adelaide, Australia fikk en telefon fra en fortvilt forbipasserende dro de ut med fullt mannskap. Inne på en byggeplass, 13 meter oppe i en anleggsmaskin, hadde innringeren nemlig oppdaget en ubuden, sovende gjest.

Overrasket alle:Satt fast i tre dager - så fikk den nok

De første til å ankomme stedet var dyrevennene i Fauna Rescue. Men de klarte ikke å løse problemet. Dermed måtte det lokale brannvesenet stille opp med lift.

Etter hvert som brannmennene nærmet seg 13 meter i liften sin, fant de ut at den skyldige gjesten var en koalabjørn. Koalabjørnen var ikke interessert i å komme ned, og redningsmannskapene brukte over en time på å få ned den lille syvsoveren.

God samaritan:Han reddet enorm skilpadde fra drukningsdøden

Koalaen bærer navnet «Uni Girl», for det viste seg fort at det ikke var første gangen den lille bjørnen hadde havnet i problemer. I februar i år hadde redningstjenesten måttet redde henne fra Flinders University, som også ligger i byen.

Satt bom fast:Nordmann reddet nyfødt lam

– Byggeplassen er i nærheten av der vi plasserte henne ut sist vi reddet henne, fortalte Anne Bingham fra Fauna Rescue til nettavisa Daily Mail.

«Uni Girl» er for andre gang på under et år trygt på plass hos Fauna Rescue, og slippes fri snart. Forhåpentligvis litt lenger vekk fra byggeplassen.

De hørte skrik fra bilen, bak dekket gjorde de en uventet oppdagelse:

Videoene folk snakker om