Svaksynt hjort på paringstokt rundlurt av jeger

Hjortbukken var ikke mer enn to meter unna da han innså tabben.

Under hjortejakta i mars i 2014 klarte den australske buejegeren Troy Reynolds å lure en paringsklar hjortebukk trill rundt.

Reynolds hadde skilt lag fra jaktpartneren Brad for de skulle prøve å spore opp begge hjortene de så ved frokosten, skriver Troy på bloggen sin. Ikke lenge etterpå møte buejegeren på den lettlurte hjortebukken i videoen over.

Se også:Hjortens morgenhopp er noe av det vakreste vi har sett

Han forsøkte å lokke den til seg ved å etterligne hjortens rop, med stor suksess. Hjortebukken virket til å tro at det var en hind som kallet på ham. Reynolds skriver ikke hvorfor han ikke skjøt bukken når han fikk den på så kloss hold. Han lot bukken gå fra stedet uskadd, og omtalte møtet som «en av de beste opplevelsene jeg har hatt i villmarken».

Av blogginnlegget kommer det fram at jaktduoen sammen skjøt og drepte hjort med bue senere samme dag, men det er ikke den samme hjorten vi møter i videoen.

Au, da:Hjort angrep forsvarsløs fotograf - igjen og igjen

Selv om hendelsen fant sted tilbake i 2014, har den de siste dagene begynt å trende på nettstedet Reddit, og mange lar seg underholde av hjortens reaksjon når den innser at det ikke er en potensiell make som kaller på ham.

Merkelig:Bjørn møter elektrifisert hjort for første gang

Videoene folk snakker om