Frekk måke stjal Kjells kamera - resultatet får folk til å måpe

– Det er så utrolig at man nesten bare å må se filmen selv for å forstå!

Kjell Robertsen fra Bodø skulle filme dyrelivet på svigerforeldrenes terrasse på Seløya i Helgeland da han plutselig ble utsatt for kameratyveri.

For en frekk måke forsynte seg med kameraet, og fløy sin vei med kameraet i kjeften. Men Robertsen klager ikke, for fuglen filmet hele turen. «Vi lette etter kameraet i flere dager før vi ga opp. Jeg forsto jo at det kom til å bli en spesiell film», sa Robersten til SeDenne.

Se også:Ninja-måke unngår drone med et nødskrik

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det blir ord som «wow» og «er det mulig». Det er så utrolig at man nesten bare å må se filmen selv for å forstå, fortalte Robertsen til NRK Nordland, som først omtalte saken.

Hobbyfotografen fikk ikke igjen kameraet før den 12. oktober, da en mann i Mosjøen ringte ham og fortalte at han hadde funnet kameraet.

Se denne:Råfrekk måte gjør det utrolige

«Han sporet meg opp gjennom å se på bildene. Kameraet var ødelagt linsen og skjermen var knust.», sa han til SeDenne. Han fikk minnekortet tilsendt via post, og resultatet var bedre enn han trodde.

«Det er ganske utrolig at kameralinsen alltid er mot måken. Hva er sjansen for det?» Den vakre videoen er sett av over 25 000 mennesker på Facebook så langt.

Denne måka tålte ikke trynet på seg selv:

Videoene folk snakker om