De reisende fikk en opplevelse for livet da flyet ble forsinket

Mannen som dukket opp foran skranken skapte vill jubel ved gate B7.

Det er få ting som er så kjedelig når man er ute og reiser, som å få beskjed om at flyet ditt er forsinket. Da et fly fra selskapet Southwest Airlines ble forsinket fra New Orleans International Airport 24. september i år, forsøkte de ansatte ved gaten å skape god stemning ved å komme med en spesiell forespørsel til de reisende.

Se også:Her stripper kvinnene i sikkerhetskontrollen

De sa til passasjerene, halvveis på spøk, at for å få svar på spørsmålene sine rundt forsinkelsen måtte de synge en sang først, ifølge videobyrået Storyful. Da dukket den ukjente mannen i videoen over opp.

Han grep «mikrofonen» og satte i gang med en fremførelse av hit-låta «No Diggity» av Blackstreet de flyplassansatte og de andre reisende sent vil glemme. Både innlevelsen og dansemovesene er imponerende og fengende, og mannen ble møtt av vill jubel og applaus etter opptredenen. I måneden som har gått siden hendelsen, har den ukjente mannen blitt en internetthelt.

Au, da:Flyplass med kjempetabbe - viste porno på TV

Videoen ble filmet og delt på Facebook av mannens medpassasjer, Mike Vadala, hvor den har over 16 millioner visninger. I tillegg har hendelsen blitt omtalt av en rekke amerikanske og internasjonale medier. Vadala fikk ikke med seg hva sangstjernen het.

Videoene folk snakker om