Fortvilt far: – Enten ringer jeg politiet, eller så sier du det ikke er sant!

Da Alexander troppet opp på døra, ante ikke foreldre hva de hadde i vente.

Når 30 år gamle Alexander tropper opp på døra di og sier han er en «god venn» av din unge tenåringsdatter, da bør det ringe noen varselbjeller.

Det gjorde det definitiv også for disse intetanende danske fedrene, da de så datteren deres omfavne denne voksne mannen før han kommer med forslaget; «Er det ikke like greit at vi bare gifter oss?»

Reaksjonen er ubetalelig:Hun har skjønt det - han har ingen anelse

En fars umiddelbare respons var følgende:

– Enten så ringer jeg politiet, eller så forteller du meg at det ikke er sant!

Heldigvis for denne fortvilte faren var det, det siste. Den danske veldedige organisasjonen BørneFonden sto bak det hele, med skjulte kameraer, skuespilleren Alexander, og med mor og datter med på stuntet.

Norsk kampanje:Her skal Thea (12) gifte seg med Geir (37)

Stuntet var laget for å sette søkelys på barnebruder i Mali, der familiene til andre 13 år gamle jenter ikke har samme mulighet til å kaste en godt voksene beiler på dør. Ifølge BørneFonden blir omtrent 15 prosent av jentene i Mali giftet bort før de når 15 år.

Kampanjen ble en stor snakkis i sosiale medier og har i likhet med lignende norske kampanjer bidratt til å sette søkelyset på dette problemet, som er svært utsatt spesielt i flere fattige land i Vest-Afrika.

Sterk kampanje:Slår alarm når de ser den 12 år gamle bruden

Videoene folk snakker om