I 2014 ble Joes liv snudd på hodet: – Jeg har aldri gitt opp drømmen min

En helt spesiell overraskeslse hjalp ham videre i rehabiliteringen.

I 2014 havnet britiske Joe Dowd på sykehuset etter en hjerneblødning. Hans kone gjennom fem år, og hans livs kjærlighet, Liz, fikk beskjed om at ektemannen hennes ikke kom til å overleve.

Se også:Her får hun beskjeden som vil forandre livet hennes

På tross av legenes spådom klarte Dowd på mirakuløst vis å kjempe seg tilbake etter fire operasjoner. Men livet han tidligere hadde etablert på Australia sammen med kona måtte han legge bak seg. Joes tilstand gjorde det usikkert om kroppen hans kom til å takle å fly igjen, og dermed ble ektepearet værende i hjemlandet Storbritannia.

Men fremdeles drømmer de om Australia. Og Joe drømmer om å fly igjen.

Rørende:Autistiske Daniel ser på søppelbilen - så skjer noe utrolig

Tre og et halvt år etter ulykken bestemte ekteparet seg for å prøve å fly en liten tur fra London til Dublin for å besøke slektninger og se hvordan kroppen til Joe responderte på å fly. De bestilte flyturen gjennom flyselskapet British Airways, hvor de tidligere hadde hatt kundefordelsprogram etter å ha benyttet seg av selskapet hyppig.

Se også:Her gir de kabinansatte passasjerene en overraskelse

Da bestemte British Airways seg for å gjøre noe helt spesielt for ekteparet Dowd på Joes første flytur etter at livet hans ble snudd på hodet i 2014. Se den rørende overraskelsen i videoen øverst.

X

Videoene folk snakker om