Dansende flyplassansatt tar helt av

Kyran sender flyene avgårde på en litt annen måte enn vanlig bakkemannskap.

Noen trives bedre i jobben sin enn andre. Kyran Asford, som jobber som bakkeansatt på flyplassen  Greater Rochester International, i New York, er definitivt glad i jobben sin.

Han har nå blitt et internettfenomen etter at countryartisten Terry McBride filmet hans entusiastiske eskortering av flyet på flyplassen.

Utrolig:Dansende Erik knuser alle fordommer

«Så dette skjedde utenfor vinduet mitt da jeg var på vei fra New York til Nashville. Denne fyren rocker!», skrev artisten på sin facebookside og videoen har i skrivende stund  over 11 millioner visninger.

- Alt jeg gjør er en del av hvem jeg er. Moren min oppdro meg til å å være den type mann med stor personlighet og som ikke er flau over hvem jeg er, sier han til Democrat & Chronicle.

Hundevaskers herlige svingom:Han trodde ingen så ham

Han er helt målløs over den flommen av ros han har fått etter at hans store arbeidsglede nådde sosiale medier. Sjefen hans har ingen betenkeligheter ved Asfords karismatiske måte å løse arbeidet på.

- Han får folk til å føle seg trygge i stressende situasjoner og hans livsglød er oppriktig, sier Lawrance Kleinman, sjef i JetStream Ground Services til samme avis.

Fantastisk:De reisende fikk opplevelse for livet da flyet ble forsinket

Videoene folk snakker om