Kol­li­sjo­nene tar aldri slutt i den tjukke tåka

Folk måtte løpe for livet da bil etter bil kolliderte.

Hvert år feirer inderne lysfestivalen Diwali, hvor det blant annet skytes opp store mengder raketter. Og nesten hvert år får de store indiske byene problemer med tett smog på grunn av rakettene.

I år var det aller verst i hovedstaden New Dehli, hvor luftkvaliteten var så dårlig at folk ble bedt om å holde seg innendørs. Og ikke bare var lufta helseskadelig, det var så og si ingen sikt i den tette smogen.

Se denne:Veikrangel eskalerte til heftig kjedekollisjon

Dermed ble den til vanlig kaotiske indiske trafikken enda verre enn vanlig. For med høy fart og tilnærmet null sikt, førte smogen til kjedekollisjoner og andre trafikkulykker over hele byen.

Se også:Løpsk bil skapte kaos på motorveien

I videoen øverst i saken kan du se noe av det verste som skjedde, nemlig en kjedekollisjon på hele 24 biler på Yamuna-motorveien. Utrolig nok ble ingen drept i kollisjonene, men seks mennesker ble sendt på sykehus med mindre skader ifølge videobyrået Newsflare.

Smogen er så ille at den allerede har fått navnet «The Great Smog of Dehli». Den har blitt omtalt av aviser verden rundt, som blant annet The Guardian, og har allerede fått sin egen Wikipedia-side.

Den utålmodige sjåføren innser ikke tabben:

Videoene folk snakker om