Brukte 1000 timer på å lage spektakulær Trondheims-video

Nå kalles Knut og Torgeir sin video for årets vakreste på sosiale medier.

Timelapse-videoen som ble påbegynt av de to kollegene i august, består av 6.600 bilder. Totalt regner fotograf Knut Aage Dahl med at han har tatt titusener av bilder, skriver nettstedet trd.by som først omtalte saken.

Se denne:Se himmelen over Norge på sitt vakreste

– Jeg har stått opp klokken syv, vært fremme på jobb klokka åtte og jobbet til halv fem-fem. Etter å ha kommet hjem i sekstiden for å spise middag, har jeg dratt rett ut igjen og tatt bilder til alt fra ti på kvelden til to på natta, forklarer Dahl.

Dahl jobber fulltid i en fotobutikk på Stjørdal til daglig og har tatt alle bildene, mens kollega Torgeir Lien Wennesberg, som har klippet timelapse-videoen, er utdannet innen multimedieteknologi og film- og videoproduksjon.

Se også:Magisk video viser USA fra en helt ny side

Den ferdige videoen gjør stor suksess på sosiale medier, og er allerede sett over 45.000 ganger på Facebook, hvor gruppa Visit Senja omtaler den som årets klart vakreste timelapse.

– Vi har fått veldig god respons, og folk blir like glade som oss av å se den. Folk er veldig glad i Trondheim, det er nesten rørende, sier Dahl.

Ola brukte et år - resultatet er slående vakkert:

Videoene folk snakker om