De overlevde kreften – her får de drømmedagen sin

Guttene fikk prøve seg som piloter i forsvaret.

De to unge guttene Houston Pirrung og Jack Kirkbride har vært gjennom mye i løpet av sine korte liv. Mens de var under behandling ved Johns Hopkins-sykehuset i Baltimore i USA ble de to såkalte kamp-kamerater fordi de begge har kjempet mot leukemi og vunnet.

Se også:Mishandlet hund fikk drømmedag

De er ferdige med behandlingen sin og for å feire at guttene hadde blitt friske, fikk de tilbringe en hel dag som piloter i det amerikanske luftforsvaret. De fikk sine egne uniformer og fikk prøve utstyret pilotene bruker ved militærbasen Joint Base Andrews i Maryland.

Fantastisk:Heldig fan fikk sin drømmedag med Arnold

Drømmedagen er en del av programmet «Pilot for a Day», som har som mål å gi barn med kroniske sykdommer en fantastisk dag midt oppi alt det vonde. Barna som er en del av programmet får møte de forskjellige arbeidsgruppene på militærbasen og får til og med prøve basens F-16-flysimulator.

Se denne:Hun reiste fra Florida til Tromsø for å oppfylle drømmen

Programmet finnes ved en rekke militærbaser i USA, og ble startet i ved Randolph Air Force Base i Texas i 1994, skriver Joint Base Andrews på sine nettsider. Selv ble de en del av programmet i 2004.

Melanie (21) oppfylte værmelderdrømmen - satte seerrekord:

Videoene folk snakker om