Snarveien var centimeter fra å drepe henne

Politiet: – Hadde vi ikke vært der hadde hun vært død.

En australsk kvinne var sekunder fra å dø da hun krysset togskinnene på en togstasjon i Melbourne i Australia. Politiet i området har frigjort dramatiske opptak fra et overvåkningskamera som viser den skremmende hendelsen.

Australske medier som Herald Sun og News.com.au spekulerer i at kvinnen var beruset. Det som derimot er sikkert er at hun ikke hadde klart seg hvis hun ikke hadde blitt oppdaget av politiet.

Se denne:Dumdristig kvinne var en hårsbredd fra døden

I nærheten av kvinnen stod det nemlig tre politibetjenter og snakket med en annen gruppe mennesker. De la merke til hva som var i ferd med å skje og løp til kvinnens unnsetning.

– Hadde vi ikke tilfeldigvis vært i nærheten, tror jeg ikke hun hadde klart seg, fortalte politibetjent Ben Mitchell. Kvinnen er nå siktet av politiet for å oppholde seg på et område som er forbudt for offentligheten.

Se også:De må bare løpe for livet

Det har hendt flere lignende hendelser i Australia de siste årene, og nå etterlyser politikere gjerder som skiller plattformene fra togskinnene så folk ikke blir fristet til å ta potensielt livsfarlige snarveier.

Også denne australske mannen risikerte livet for å krysse skinnene: