Her avsløres det moren har holdt skjult i 15 år

Bruden sliter med å holde tårene tilbake når hun hører dette.

Da Emily Excell fra New York skulle gifte seg med sin utkårede 4. oktober 2016, skjedde noe verken hun eller de fleste som var til stede var forberedt på.

Da Emily var åtte år gammel, døde hennes far Todd av kreft. Mens han lå på dødsleiet fikk han hjelp av sin kone til å skrive et brev som skulle leses opp i datterens bryllup.

Se denne:Her gifter de seg for 66. gang

Kona la brevet i fryseren, og tok det ikke frem før bryllupet. Ingen visste om brevet annet enn henne. Det var hennes manns siste ønske.

Da den store dagen kom, leste farens bror brevet for Emily, som naturlig nok slet med å holde tårene tilbake. Brevet, som du kan høre i sin helhet i videoen øverst i denne saken, inneholdt fantastiske visdomsord, og setninger som «Jeg elsker deg, Emily, og jeg vet at jeg ville elsket mannen din.

Se også:Far og datter overrasket hele bryllupet

Samtidig hadde han passet på å skrive noen trusler til sin svigersønn: «Jeg kan ikke true deg eller stille deg en million spørsmål før du utvikler et forhold til min datter, jeg kan ikke fortelle deg at jeg har en pistol under senga, eller skrive ned registreringsnummeret på bilen din. Men jeg kan hjemsøke deg!».

Plutselig ble bryllupet til en redningsaksjon:

Videoene folk snakker om