Oslo-politiet gjorde trist funn i pappeske

Gradestokken viste 11 minusgrader da funnet ble gjort.

Forrige uke ble politibetjenter fra enhet øst i Oslo Politidistrikt sendt til en container på Manglerud. Noen hadde funnet en pappeske med tre hundevalper.
Da politiet kom frem, viste gradestokken 11 minusgrader, og de tre små hundene var veldig kalde. De ble umiddelbart plassert inne i den varme politibilen for å få litt varme tilbake i kroppen. På sine Facebook-sider skriver Oslo-politiet at det var tydelig at hundene var plassert der fordi eieren ønsket å kvitte seg med dem.

Se denne:Gito ble funnet forlatt i en eske
Selv om hundene ble levert til Falck mens politifolkene sikret bevismateriale på åstedet, klarte ikke betjentene å slå seg til ro før hundene hadde gode, trygge hjem.De var redde for at de små skulle møte juletida i kennel.

Se også:Forlatt hund ulte etter eierne sine i dagevis
I løpet av få dager hadde alle de tre hundene nye hjem hos politibetjentenes venner og kjente. Valpene har fått navnene Cocos, Simba og Rambo. Videoen, som ble delt på Oslo-Politiets Facebook-sider er hittil sett over 39.000 ganger, og kommentarfeltet er fullt av kommentarer om politiets flotte innsats og fordømmelser av hundenes eier.

Han ventet på deg i en uke, din drittsekk:

Videoene folk snakker om