Frustrert sjåfør forstår ikke hvordan rattet skal brukes

Parkeringen bør være enkel å få til, men...

Alle som kan kjøre bil og har prøvd å parkere vet at det ikke alltid er en enkel ting å lykkes med. Som regel er det den velkjente lukeparkeringen folk sliter mest med, men for enkelte kan til og med en vanlig rett inn-parkering by på store utfordringer.

Se også:Fylte cola på tanken - så begynte de å kjøre

Det var tilfellet for denne britiske sjåføren, som havnet i skikkelig trøbbel da vedkommende skulle parkere mellom to biler langs en handlegate i byen Hull.

Som videoen viser er det ganske god plass mellom de to parkerte bilene, men det hjelper ikke den stakkars sjåføren stort. Det håpløse forsøket på parkering ble filmet av Antony Roberts, som satt på café over gata.

Se også:Hvordan er det mulig ikke å klare denne lukeparkeringen?

– Vi la merke til en som prøvde å snu og parkere på en parkeringsplass fra helt feil vinkel. Det ble bare verre og verre ettersom sjåføren rett og slett ikke klarte å forstå hvilken vei vedkommende måtte snu på rattet, sier Roberts til videobyrået Viralhog.

Se også:Full bilist raserte hage

Roberts filmet parkeringsforsøket i over tre miutter. Til slutt ga sjåføren opp og kjørte fra stedet, sannsynligvis etter å ha etterlatt seg et par riper i lakken på nabobilen.

Videoene folk snakker om