Biljakten endte med lidenskapelig kyss

Er dette den moderne versjonen av Bonny og Clyde?

En politijakt utenfor Phoenix i Arizona har vekket oppsikt verden rundt etter at politiet slapp helikoptervideo fra hendelsen.

Det som i utgangspunktet så ut som en helt vanlig biljakt fikk medienes oppmerksomhet på grunn av sin romantiske og dramatiske avslutning.

Genialt:Her fakker politiet raneren med én elegant manøver

Etter at pickup-bilen hadde kjørt med politiet i hælene et godt stykke, endte jakten i et industriområde utenfor byen, hvor bilen krasjet i en grøft.

Inne i bilen satt Dustin Perkins og hans kjæreste Lovida Flores. Etter å først ha fortsatt flukten til fots, bestemte de to seg for å overgi seg til politiet. Men ikke før de hadde tatt skikkelig adjø til hverandre.

Spente bein:Her stopper han politirømlingen

Og det er nettopp denne avslutningen av jakten som vekker oppsikt. Den irske avisa Independent kaller de to for «Bonnie and Clyde», mens medier som The Sun kaller avslutningen lidenskapelig.

Begge to hadde fått skader da bilen krasjet, og ble fraktet direkte til sykehus, skriver Fox News. «Det var en skikkelig dum ting å gjøre, jeg beklager så mye til alle», sa Perkins til den lokale tv-stasjonen Fox News 10.

Storsjarmør:Her sjarmerer han bort trafikkboten

Videoene folk snakker om