Student (25) ville ta unik tog-selfie - ble påkjørt

Du vil faktisk ikke tro hvor langt folk vil gå for en selfie.

25 år gamle R. Siva Kumar fra Hyderabad i India kan prise seg lykkelig over å fortsatt være i live. Han ignorerte både togets horn og vennene sine, som ba ham gå lengre unna sporet. Han feilberegnet avstanden mellom seg og toget og det gikk som det måtte gå.

Hodlt på å gå veldig galt:- Idioter! Kom dere bort fra skinnene!

- Toget traff ham og han ble kastet bort fra sporet. Han fikk alvorlige skader i høyrearmen, hodet og brystet, men er nå utenfor livsfare, sier Dasya Naik fra Nampally/Telangana State Railway Police til Indian Express. Den livsfarlige videoen har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier verden over.

Det er jernbanepolitiet i India som har frigitt videoen som en brutal påminnelse om hvor farlig det er å bevege seg på sporet.

Utfordret skjebnen:Han skulle bare knipse drømmebildet

Senest som sommeren 2017 kunne britiske The Independent melde at India har den høyeste forekomsten av selfie-relaterte dødsfall i verden.

Ifølge en rapport gjengitt av avisen, skjer 60 % av alle selfie-relaterte dødsfall i verden, i India. Problemet har blitt så stort at politiet i Mumbai vurderer å lage 15 «selfie-frie-soner» i byen, der det har vært høy forekomst av ulykker, ifølge The Times of India.

Livsfarlig stunt:Selfie-video fimm ham dømt til fengsel

Videoene folk snakker om