Trygves hys­te­riske fiske­sløy­ing tar av på nettet

Han elsker fisk, men det er ett problem: – Det er så j****g store øyne på den.

Trygve Brørvik og veninna Christianne Rasmussen dro på fisketur på hytta til Trygve i Osteryøy. Trygve er spesielt glad i å spise fisk, men etter den har bitt på kroken og kommet i land kommer utfordringene. Trygve hater å ta i fisk.

Det blir hysterisk morsomt når Brørvik skal sløye fisken, han synes nemlig den er ekstremt ekkel med hodet på. Rasmussen får nærmest latterkrampe av opptrinnet, og hun er ikke den eneste.

Merkelig:Mystisk fisk skaper undring

Sett av 850.000

Som man hører i videoen ville ikke Brørvik ha den ut på Facebook, men etter fem måneder klarte hun ikke å holde igjen lenger og fikk overbevist han. Det skulle vise seg å være flere som fant det morsomt, da videoen har 850.000 visninger i skrivende stund. Til Dagbladet forteller Rasmussen at det har har tikket inn meldinger konstant siden hun la det ut.

– Jeg har ikke hatt muligheten til å legge fra meg mobilen, og det har heller ikke Trygve. Det har tikket inn meldinger fra kjente og ukjente om hvor morsomt de synes dette er. I tillegg har det vært gøy å følge med på kommentarene på filmen, forteller hun til avisen.

Underlig:Japanerne blir ville når fiskefileten spreller

Drømmer om fiskebåt

– Det er så j****g store øyne på den, hvorfor kan den ikke ha små øyne isteden, forteller Brørvik i videon.

Han innrømmer at han egentlig er ganske tøff, men at sesongens første fisk er ekstra fæl å ta. Han synes det er gøy å drite seg litt ut, og har egentlig en drøm om å jobbe på fiskebåt.

Auda:Flyvende fisk traff værmelder på direkten

Se også:Kjempefisk gaper over mer enn den kan svelge

https://sedenne.no/v/59561/kjempefisk-gaper-over-mer-enn-den-kan-svelge

Videoene folk snakker om