Tui melder prisras på restplasser til «Syden»

Nå er det prisras på restplasser!
Nå er det prisras på restplasser! Foto: Tui Norge
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå kan du få en uke Sydenferie til under 2000 kroner per pers, melder reiseselskapet Tui i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis du kan reise på kort varsel, og er fleksibel med reisemål og hotellstandard kan du nå reise til «syden» i en uke for under 2000 kroner per person.

Det melder kommunikasjonssjef i Tui, Anne Mørk-Løwengreen i en pressemelding.

Les mer om reiseliv her!

Se video: Rakk akkurat å feste beltet før «helvete brøt løs»

Sola presser prisene ned

Kommunikasjonssjef, Anne Mørk-Løwengreen, i Tui Norge. Foto: Tui Norge
Kommunikasjonssjef, Anne Mørk-Løwengreen, i Tui Norge. Foto: Tui Norge

Det er det herlige sommerværet over store deler av Norge som påvirker prisene på reiser til sol og varme, skriver reiseselskapet.

– Slike lave priser trodde jeg ikke vi kom til å se denne sesongen. Men når sola skinner her hjemme og det er så varmt som nå, påvirker dette etterspørselen og da presses prisene på restplasser ned, sier Mørk-Løwengreen.

Hun legger til:

– Vi så jo den motsatte effekten under den lange, kalde vinteren. Da var det ekstra mange som ønsket å bytte ut snøskuffa med solparasoll, så det er jo logisk at godt vær her hjemme fører til det motsatte nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sparer store summer

Legger du på noen tusen-lapper til, kan du akkurat nå sikre deg hotell med ganske høy standard til en brøkdel av prisen i høysesong.

– Når været endrer seg til normalt norsk, ustabilt sommervær her hjemme, så normaliseres også prisnivået på restplasser. Så dersom du er ute etter et skikkelig reisekupp, bør du være rask og fleksibel, sier Mørk-Løwengreen.

Salget av reiser i sommer generelt ligger på samme nivå som i fjor, og i høysesong i skoleferien er etterspørselen generelt såpass høy, at man ikke kan forvente et lignende prisras.